Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului

9 Octombrie, Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului a dat prilejul elevilor de la Scoala Gimnaziala Mircea Eliade sa afle lucruri noi despre una dintre cele mai mari drame ale istoriei recente a Europei si a lumii. Activitatea a debutat cu un moment de reculegere in memoria victimelor Holocaustului nazist.

Doamna directoare Salagean Mariana le- a vorbit elevilor despre vizita facuta la lagarele de concentrare si de exterminare de la Auschwitz, Polonia. Domnul profesor de istorie, Iovan Ioan a prezentat elevilor filme documentare pentru a intelege mai bine si consientiza semnificatia acestui eveniment. La activitate au participat elevii claselor: IVA,VIB,VIIB si VIIIC alaturi de doamnele profesoare: Burian Simina, Matyas Beata, Miclaus Florica, Simonca Anca.

Telefon gratuit

Telefon gratuit destinat tuturor celor interesati de inscrierea in clasa pregatitoare si in clasa a I-a in anul scolar 2012-2013 (Luni-Vineri, 08.00-16.00)Telefon gratuit destinat tuturor celor interesaţi de înscrierea în clasa pregătitoare şi în clasa a I-a în anul scolar 2012-2013
(Luni-Vineri, 08.00-16.00)

Inspectoratul Şcolar Satu Mare

Inspectoratul Scolar Satu Mare

Ministerul Educaţiei Naţionale

Ministerul Educaţiei Naţionale

Comunitatea cadrelor didacticecomunitatea online a cadrelor didactice

©2020 Şcoala Gimnazială Mircea Eliade Satu Mare

Search