Logo

Duminică, Mai 26, 2019

Evaluare

Купить СНПЧ А7 Йошкар-Ола, оперативная доставка

Evaluare În anul școlar 2014-2015,a doua oară ne-am apucat de proiectul internațional Porți Verzi,care se desfășoară în două etape:Datini de Crăciun și Expoziția călătoare pe teme ecologice.Scopul proiectului este unul complex și anume „learning by doing”,urmărindu-se astfel pregătirea tinerei generații pentru provocările lumii contemporane.

Prima parte a proiectului are ca activitate centrală, promovarea Datinilor de Crăciun,Viflaimul. Am început munca noastră foarte entuziasmați cu împărțirea rolurilor din scenetă și realizarea costumelor. Sprijinul financiar obținut de la Fundația Communitas ne-a făcut posibil să facem niște cumpărături:am procurat materialul necesare pentru costumație,cartoane pentru planșe și coronae și alte materiale necesare pentru spectacole și album în care consemnăm evenimentele petrecute.

Entuziasmul copiilor nu s-a lăsat până la sfârșit.S-a format o echipă foarte veselă și unită,care s-au simțit în largul lor în timpul repetițiilor. Cântecele au însușit foarte repede pentru că le-a plăcut melodia și au fost acompaniați de chitară. Entuziasmul inițial a rămas nediminuat până la ultimul moment.Echipa Kincskeresok a căpătat experințe de neuitat. Am fost cu viflaimul în multe școli,grădinițe ,biserici și alte instituții.

Ne-au primit cu mult drag,am făcut multe fotografii pe care am așezat-o într-un album.Acest album am redactat în cursul lunii ianuarie și până în 20 ianuarie am trimis la organizatori. Am mentorat trei echipe:Semințe de muștar-Liceul Aurel Popp;Morning Star din Borla și Coroana de ceapă din Pereceni. Munca lor a fost monitorizată de echipa noastră,și unde întâmpinau greutăți,le-am acordat spriinul nostru,le-am încurajat în timpul activității lor. Sufletul nostru s-a umplut cu recunoștință,și câteodată simțeam că poate pentru puțin timp, cu spectacolele noastre, reușisem să unim Cerul cu Pământul. Suntem convinse că am trăit clipe de neuitat, oferite de acest proiect.

 Poze proiect Cantece stelare pentru pamant
 Poze proiect Cantece stelare pentru pamant
 Poze proiect Cantece stelare pentru pamant

Conducători de echipă: Fodor Ana și Matyas Ildiko Beata

Despart


: