Logo

Duminică, Mai 26, 2019

Vizită pregătitoare în vederea stabilirii unui parteneriat multilateral tip Comenius

În intervalul 31 Ianuarie -4 Februarie 2013, frumosul oraș Belgian Gent-Sain Pieters, a găzduit vizita pregătitoare Europe on a string în vederea stabilirii unui parteneriat multilateral de tip Comenius cu aceeași denumire, între 9 țări europene. Este vorba de Belgia, Spania, România, Marea Britanie, Franța, Estonia, Turcia, Republica Cehă și Finlanda.Această vizită a fost pregătită de comun acord între reprezentanții școlilor partenere, incluzând desigur școala noastră, Școala Gimnazială Mircea Eliade din Satu Mare, reprezentată de prof. Cristian Vlad și de elevul Mulcuțan Chiș Vlad din clasa a 6-a B.
Coordonatorul din Belgia, domnul Philippe Balcaen, cel din Spania, domnul Juan Jesus Navaro și domnișoara din Marea Britanie Lidia Rea, sunt cunoștințe și mai mult decât atât prieteni ai profesorului Cristian Vlad, încă din timpul primei vizite pregătitoare din 2008 din Durham U.K și a primului proiect Comenius Seven countries, eight stories .
Înainte ca pozele care urmează să prezinte într-o ordine cronologică desfășurarea acestei frumoase întâlniri, trebuie adresate cuvinte de mulțumire prietenilor din Belgia și în mod special domnului Balcaen, pentru o primire deosebit de călduroasă, prietenoasă dar în același timp și fructuoasă.


Suntem optimiști în aprobarea acestui proiect multilateral care este o oportunitate deosebită pentru Școala Gimnazială Mircea Eliade din Satu Mare.
Material realizat de profesor Vlad Cristian. Februarie 2013

Despart


: